לגרסה טבעונית: מחליפים את פיסות הדג בפרחי כרובית קטנים (לא מבושלים).
החומרים טבלת מידות ומשקלות
למחית צ'ילי והל
להגשה
אופן ההכנה
1
עוטפים את הסלקים ברדיד אלומיניום, זורקים לגחלים לוחשות ונותנים להם להתרכך כשעתיים בערך. לחילופין אופים את הסלקים העטופים ב-180 מעלות כשעתיים.
2
מצננים, קולפים את הסלקים ומגררים אותם דק על פומפייה. מניחים במסננת כדי להוציא את הנוזלים המיותרים.
3
מערבבים את חומרי מחית התיבול.
להגשה
4
מסדרים שכבה דקה של סלק מגורר על צלחת, מניחים עליו פרוסות דג ומברישים במחית צ’ילי והל. מפזרים צנוניות ומתבלים בשמן זית, מיץ לימון ומעט מלח. לבסוף מקשטים בעלי ראשד.