החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מחממים שמן זית בסיר רחב ונמוך, מוסיפים פלפלים - גם שושקה וגם צ'ילי (בשלמותם) ומקפיצים על אש גדולה 2־3 דקות עד שהם מתרככים ומשחימים מעט.
2
מוסיפים שיני שום שלמות, מסדרים את חצאי המשמשים בסיר ומניחים מעל את הדגים. מערבבים מלח, פלפל שחור, פפריקה גרוסה ומים בקערית ויוצקים על הדגים.
3
מפזרים כוסברה ומכסים את הסיר. מנערים מצד לצד לפיזור אחיד של התבלינים והכוסברה. מבשלים כ־12 דקות על אש בינונית־גדולה עד שהדגים מלבינים. מגישים עם חלה.