כשמבשלים דג שלם עם העצמות קל יותר לשלוט במידת העשייה שלו והוא פחות נוטה להתייבש.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל- 200 מעלות.
2
מחממים שמן זית במחבת גדולה או בסיר שטוח ומטגנים פלחי שומר 5 דקות עד הזהבה.
3
מוסיפים למחבת עגבניות מכל הסוגים, צ'ילי, מלח, פלפל שחור ופפריקה ומביאים לרתיחה. מכבים את הלהבה.
4
יוצקים את התערובת לתבנית עמוקה, מוסיפים בצל ירוק, שום וכוסברה ומערבבים. מניחים את הדג על התערובת.
5
אופים כ- 30 דקות עד שהדג מוכן.