החומרים טבלת מידות ומשקלות
לפריקי
לסופריטו
אופן ההכנה
לפריקי
1
בסיר רחב מטגנים את הבצל עד שקיפות. מוסיפים את השום, הצ'ילי והעגבנייה.
2
ממליחים, מוסיפים את הפריקי ומטגנים מעט עד שכל התערובת מתחממת. מוסיפים מים רותחים עד כיסוי, מנמיכים את האש ללהבה נמוכה, מכסים בנייר כסף ומבשלים 30 דקות.
לסופריטו
3
במחבת רחבה מטגנים את הבצל עד שקיפות. מוסיפים את השום, הצ'ילי, הפלפל הקלוי והעגבנייה. מטגנים את כל הירקות עד למיצוי טעמים וריכוך מלא. מוסיפים את הפפריקה ומתבלים במלח.
4
מוסיפים את הסופריטו לפריקי, מערבבים, מתקנים תיבול ומגישים.