מתכון

דלעת צלויה בתבלינים

יש המון דלעות בשוק ומשנה לשנה הן רק מתרבות - דלורית, דלעת ערמונים, דלעת ספגטי, דלעת יפנית ועוד

18,476 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2019
דלעת צלויה בתבלינים. צילום: shutterstock
דלעת צלויה בתבלינים. צילום: shutterstock

איכשהו בסוף אני תמיד חוזרת לדלורית וצולה אותה בתנור עם תבלינים ארומטיים.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל- 180 מעלות.

2

מניחים את חצאי הדלוריות על יריעת רדיד אלומיניום. מזלפים שמן זית ומתבלים בזרעי כוסברה ושומר, מלח ופלפל שחור גרוס, פלפל חריף ותימין. סוגרים את היריעה לחבילה.

3

אופים 30 דקות עד שהדלורית מתרככת, מסירים את הכיסוי וצולים 15 דקות עד הזהבה.

4

מזלפים טחינה גולמית מעל ומגישים חם או בטמפ' החדר.