איכשהו בסוף אני תמיד חוזרת לדלורית וצולה אותה בתנור עם תבלינים ארומטיים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
2
מניחים את חצאי הדלוריות על יריעת רדיד אלומיניום. מזלפים שמן זית ומתבלים בזרעי כוסברה ושומר, מלח ופלפל שחור גרוס, פלפל חריף ותימין. סוגרים את היריעה לחבילה.
3
אופים 30 דקות עד שהדלורית מתרככת, מסירים את הכיסוי וצולים 15 דקות עד הזהבה.
4
מזלפים טחינה גולמית מעל ומגישים חם או בטמפ' החדר.