הכמון תורם ניחוח עדין, אורגנו טרי מוסיף עוקץ ופלפל חריף מבעיר קצת את החך. וככה בעזרת מעט מאוד רכיבים נוצרת מנה מאוזנת ומעניינת.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
פורסים את נתחי הפילה הכי דק שאפשר ומניחים בשכבה אחת על צלחת הגשה גדולה.
2
סוחטים חצי רימון מעל קערה כדי לקבל 3-2 כפות מיץ. מוסיפים שמן זית, כמון ו-1/2 כפית מלח ומערבבים לרוטב אחיד.
3
מפזרים פרוסות פלפל חריף על הדג באופן אחיד וסוחטים מעל חצי לימון ורוטב רימונים. מפזרים עלי אורגנו ועוד קצת מלח ומשהים ל-5 דקות.
4
מוציאים חלק מהגרעינים ממחצית הרימון הנותרת ומפזרים על הדג. מגישים מייד.