החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב:
אופן ההכנה
מכינים את הרוטב:
1
מחממים את חומרי הרוטב 3-2 דקות לספיגת טעמים ומצננים.
מכינים את המלית:
2
מלהיטים שמן במחבת גדולה ומקפיצים פטריות 4-3 דקות עד השחמה. מוסיפים שום, ג'ינג'ר, סויה ומירין ומקפיצים יחד דקה. מצננים.
ממלאים ומגישים:
3
מרככים דפי אורז במים ומניחים על משטח מרופד במגבת.
4
מניחים במרכז כל דף אורז מרבד של חסה, בצל, עשבי תיבול ופטריות ומגלגלים תוך כדי קיפול הקצוות פנימה.
5
אם לא אוכלים מייד, מכסים במגבת לחה עד ההגשה למניעת התייבשות. מגישים עם הרוטב לטבילה.