החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב
אופן ההכנה
1
מניחים את הבורגול בקערה, מכסים במים רותחים עד גובה הבורגול ומשהים חצי שעה עד ריכוך. מסננים במידת הצורך.
2
מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד ריכוך קל. מוסיפים את השום ומטגנים קלות. מוסיפים את הפטריות הקצוצות, הסויה והפלפל ומערבבים.
3
מוסיפים את הבורגול, הצנוברים והכוסברה ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.
4
ממלאים את הקישואים במלית הבורגול והפטריות.
לרוטב
5
מחממים מעט שמן בסיר רחב ונמוך ומטגנים קלות את השום.
6
מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות, תרכיז הרימונים, מיץ הלימון, הסוכר, מלח, פלפל והמים ומביאים לרתיחה. טועמים ומתקנים תיבול.
הרכבת המנה
7
מסדרים את הקישואים הממולאים בסיר הרוטב ויוצקים מעט מהרוטב לתוך כל קישוא (על הרוטב להגיע לחצי גובה הקישואים – הוסיפו מים במידת הצורך).
8
סוגרים את מכסה הסיר ומבשלים כ-40 דקות עד ריכוך הקישואים.