טיפטיפון: אם לא הצלחתם להפוך את החביתה בשלמותה, לא נורא. גם משני חצאים אפשר לקרוץ צורות.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
טורפים בקערה את כל החומרים, מלבד הקטשופ. מחממים מחבת טפלון מרוסס במעט תרסיס שמן.
2
יוצקים למחבת 1/3 מהבלילה. אחרי כדקה, כשהחביתה מתחילה להתייצב, "מציירים" קווי אורך ורוחב של קטשופ ומכסים בשאר הבלילה. מנמיכים אש ומכסים.
3
כאשר החביתה יציבה דיה הופכים אותה, ומטגנים את הצד השני עד להשחמה קלה.
4
מחליקים את החביתה לצלחת גדולה. קורצים צורות וזוללים.