מתכון

חגיגת שרי, מוצרלה ועשבי תיבול

שלל עגבניות שרי בכמה צבעים יוצרות סלט ססגוני וטעים. הרוטב הפיקנטי מדגיש את המתקתקות הטבעית של העגבניות

17,956 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2020
חגיגת שרי, מוצרלה ועשבי תיבול של עופרי זוטא | צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע
חגיגת שרי, מוצרלה ועשבי תיבול של עופרי זוטא | צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע

גיוון: מוסיפים לסלט 1/2 כוס גרעיני חמניות קלויים.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לוויניגרט עשבי תיבול

אופן ההכנה

1

מערבבים את חומרי הרוטב. מרסקים כשליש ממנו בעזרת מוט ריסוק למיצוי טעמים ומוסיפים ליתר הרוטב.

2

מערבבים את חומרי הסלט בקערה.

3

מוסיפים את הוויניגרט ומערבבים. אפשר להתחיל עם 3/4 מן הכמות ולהוסיף במידת הצורך.