החומרים טבלת מידות ומשקלות
לטבעות בצל
להגשה
אופן ההכנה
1
שוטפים היטב את החובזה וקוצצים דק. מחממים בסיר מחצית מכמות שמן הזית ומטגנים בצלים עם פלפל הירוק עד הזהבה. מוסיפים את החובזה וממשיכים לטגן על אש בינונית תוך כדי ערבוב מדי פעם כ־10 דקות. מתבלים במלח ופלפל. מסירים מהאש, מוסיפים את יתרת שמן הזית ומערבבים היטב.
2
מכינים את טבעות הבצל: מחממים שמן עמוק בסיר. מערבבים את טבעות הבצל עם הקמח והמלח. מטגנים את טבעות הבצל עד שהן מזהיבות ומוציאים לנייר סופג. מניחים בצלחת ערמת תבשיל חובזה, סוחטים מעל מעט מיץ לימון ומפזרים קליפת לימון מגוררת. מניחים את טבעות הבצל מעל.