מתכון

חוביזה מוקפצת

היא גדלה בשטחים פתוחים, ואחרי הגשם תוכלו לצאת לקטוף אותה ולהכין ממנה מטעמים

1,751 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
חוביזה מוקפצת של השפים משה ורוני בסון . צילום: יעל הרמן סטיילינג: מיכל סמואלס
חוביזה מוקפצת של השפים משה ורוני בסון . צילום: יעל הרמן סטיילינג: מיכל סמואלס

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיפים את השום ומזהיבים מעט. מוסיפים את העלים ומקפיצים על אש גבוהה עד שהעלים קמלים מעט ומתרככים. מתבלים במלח ופלפל ומגישים עם טחינה ומעט סומאק.