החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיפים את השום ומזהיבים מעט. מוסיפים את העלים ומקפיצים על אש גבוהה עד שהעלים קמלים מעט ומתרככים. מתבלים במלח ופלפל ומגישים עם טחינה ומעט סומאק.
היא גדלה בשטחים פתוחים, ואחרי הגשם תוכלו לצאת לקטוף אותה ולהכין ממנה מטעמים
מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיפים את השום ומזהיבים מעט. מוסיפים את העלים ומקפיצים על אש גבוהה עד שהעלים קמלים מעט ומתרככים. מתבלים במלח ופלפל ומגישים עם טחינה ומעט סומאק.