קחו בחשבון שעבור תערובת הציפוי יש להשרות גרגירי חומוס במשך יומיים כדי שיתרככו וייטחנו היטב.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לציפוי
להגשה
אופן ההכנה
1
מניחים את הביצים בסיר קטן עם מים, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 6 דקות מרגע הרתיחה. מוציאים ומעבירים לקערה עם מי קרח.
2
טוחנים במעבד מזון את מרכיבי הציפוי בפולסים עד לקבלת תערובת גרוסה במרקם גרגירי. מניחים את התערובת בקערה רחבה.
3
מחממים סיר עם שמן לטיגון. מקלפים את הביצים בזהירות, טובלים בבלילת ביצה טרופה ואחר כך בתערובת הפלאפל כך שתעטוף את הביצה בציפוי דק. מטגנים בשמן העמוק כ- 4 דקות עד שהציפוי שחום. מצננים לטמפ' החדר.
מגישים:
4
מושחים חומוס בצלחות הגשה, מוסיפים תוספות לפי הטעם ומניחים בכל צלחת ביצת פלאפל.