מתכון

חטיפי תפוחי אדמה, בטטה ואורז אדום

נשנוש מסיבות מוצלח, שהולך יופי עם דרינק ליד

2,137 בשלנים התעניינו במתכון זה
ספטמבר 2019
אורז אדום. צילום: shutterstock
אורז אדום. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מביאים לרתיחה אורז אדום ב- 1½ כוסות מים. מכסים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 25 דקות עד לריכוך.

2

מחממים שמן לטיגון עמוק. מערבבים את האורז המבושל עם שאר החומרים וכשהשמן חם יוצרים בידיים כדורים בגודל של פלאפל ומטגנים כ 6- דקות להזהבה. אין להשהות את התערובת לפני הטיגון!

3

מוציאים לנייר סופג ומגישים מייד. אפשר להגיש ליד סלסה או שמנת חמוצה לטבילה.