מתכון

חטיפי תפוחי אדמה, סלק וכרישה

נשנוש מסיבות מוצלח, שהולך יופי עם דרינק ליד

7,405 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
חטיפי תפוחי אדמה, סלק וכרישה של אלרן גולדשטיין. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: טליה אסיף
חטיפי תפוחי אדמה, סלק וכרישה של אלרן גולדשטיין. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: טליה אסיף

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים שמן לטיגון עמוק. מערבבים יחד היטב את כל החומרים וכשהשמן חם, יוצרים בידיים כדורים בגודל של פלאפל ומטגנים כ 6- דקות להזהבה. אין להשהות את התערובת לפני הטיגון!

2

מוציאים לנייר סופג ומגישים מייד.