מתכון

חיתוכיות פירות יער

עוגיות קלילות ופירותיות שעובדות מצוין עם הקפה של הבוקר או כקינוח בתום הארוחה

22,775 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2021
חיתוכיות פירות יער של מיכל מוזס. סטיילינג: אוריה גבע (צילום: דניאל לילה)
חיתוכיות פירות יער של מיכל מוזס. סטיילינג: אוריה גבע (צילום: דניאל לילה)

כדי להעשיר את הטעם והמרקם, אפשר לשלב גם כוס קוביות פרי טרי כמו שזיפים, נקטרינות או אגסים

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למלית

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות.

2

מעבדים את חומרי הבצק מלבד המים או החלב לפירורים במעבד מזון. מוציאים כוס מהפירורים ושומרים להמשך.

3

מוסיפים ליתרת הבצק 2 כפות מים קרים או חלב ומעבדים לבצק.

4

מרדדים את הבצק על נייר אפייה ודוקרים בכמה מקומות (כדי שהבצק לא יעלה). מעבירים את נייר האפיה עם הבצק לתבנית מורחים במעדן פרי ומפזרים את יתר הפירורים.

5

אופים 30-25 דקות עד שהבצק והפירורים מזהיבים קלות.

6

מצננים וחותכים לריבועים. מאחסנים בקופסה אטומה עד שבוע.