כדי להעשיר את הטעם והמרקם, אפשר לשלב גם כוס קוביות פרי טרי כמו שזיפים, נקטרינות או אגסים
החומרים טבלת מידות ומשקלות
למלית
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות.
2
מעבדים את חומרי הבצק מלבד המים או החלב לפירורים במעבד מזון. מוציאים כוס מהפירורים ושומרים להמשך.
3
מוסיפים ליתרת הבצק 2 כפות מים קרים או חלב ומעבדים לבצק.
4
מרדדים את הבצק על נייר אפייה ודוקרים בכמה מקומות (כדי שהבצק לא יעלה). מעבירים את נייר האפיה עם הבצק לתבנית מורחים במעדן פרי ומפזרים את יתר הפירורים.
5
אופים 30-25 דקות עד שהבצק והפירורים מזהיבים קלות.
6
מצננים וחותכים לריבועים. מאחסנים בקופסה אטומה עד שבוע.