מתכון

סלסילות חסה עם בשר טחון וחצילים

בחרו בעלי חסה בינוניים בעלי צורת קערה (בגודל כף היד). את העלים הגדולים והקטנים מדי מנצלים לסלט ירוק

3,852 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2019
סלסילות חסה עם בשר טחון של מיכל מוזס. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: אוריה גבע
סלסילות חסה עם בשר טחון של מיכל מוזס. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: אוריה גבע

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

מחממים מחבת עם חצי מכמות השמן ומטגנים קוביות חציל 5-4 דקות להזהבה. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.

2

מוסיפים את יתרת השמן למחבת ומטגנים בשר טחון 4-3 דקות עד שצבעו משתנה מעט. מוסיפים שום ופלפל חריף ומערבבים. מוסיפים רוטב דגים ויוזו ומבשלים דקה-שתיים.

3

מעבירים את הבשר לקערה, מוסיפים חצילים ומערבבים.

4

שמים 2 כפות גדושות מתבשיל הבשר החם בכל עלה חסה, מפזרים עלים ובצל ירוק מעל ומגישים מייד.