החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מחממים מחבת עם חצי מכמות השמן ומטגנים קוביות חציל 5-4 דקות להזהבה. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
2
מוסיפים את יתרת השמן למחבת ומטגנים בשר טחון 4-3 דקות עד שצבעו משתנה מעט. מוסיפים שום ופלפל חריף ומערבבים. מוסיפים רוטב דגים ויוזו ומבשלים דקה-שתיים.
3
מעבירים את הבשר לקערה, מוסיפים חצילים ומערבבים.
4
שמים 2 כפות גדושות מתבשיל הבשר החם בכל עלה חסה, מפזרים עלים ובצל ירוק מעל ומגישים מייד.