מתכון

חציל רומני

חצילים, פלפלים והרבה שום - זה הבסיס של הסלט הרומני המפורסם הזה, שמשמש כמלווה מושלם למנות בשריות.

24,061 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
חציל רומני של אורית מושקוביץ. צילום: בן יוסטר, סטיילינג: דלית רוסו
חציל רומני של אורית מושקוביץ. צילום: בן יוסטר, סטיילינג: דלית רוסו

הקפידו על קלייה יסודית של הירקות – היא זו שנותנת להם את כל הטעם.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

קולים חצילים ופלפלים על אש גלויה. מקלפים את הפלפלים, מוציאים את בשר החצילים ומניחים במסננת להגרת נוזלים.

2

מעבדים את הפלפלים והחצילים במעבד מזון בפולסים. מעבירים לקערה, מוסיפים שום, חומץ ומלח, מערבבים היטב ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות.