הטריק הוא להשתמש בהרבה רוטב, כדי שיטפטף פנימה וילחלח גם את העלים הנסתרים של האייסברג. כאן סוג הגבינה פחות חשוב, ולכן אפשר להשתמש בקצוות גבינה שנשארו ממתכונים אחרים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
מכינים את הוויניגרט
1
שמים במעבד מזון רוויון, חומץ, דבש, מלח, פלפל שחור וכ-170 גרם גבינות כחולות ומעבדים לרוטב אחיד וסמיך.
מרכיבים את הסלט ומגישים
2
מניחים חצאי חסות על צלחות הגשה כשהצד החתוך כלפי מעלה. יוצקים מעל כמות נדיבה של רוטב, מעטרים בקשיו וביתרת הגבינה המפוררת ומגישים.