הפעם החלטתי גם אני להגיש חרב מהבשר הקלאסי והמנצח של המנגל הישראלי — הפרגית. שאבתי השראה מהגריל של דרום ארה”ב והשריתי את הפרגיות במרינדה שמזכירה את תערובת הקייג’ון הקלאסית.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
למרינדה
להגשה
אופן ההכנה
1
מערבבים את כל חומרי המרינדה. מניחים את נתחי הפרגית במרינדה ומכניסים למקרר למשך שעתיים לפחות ועד 24 שעות.
2
משפדים את הנתחים על שיפודים ענקיים. אפשר, כמובן, להשתמש בשיפודים רגילים במקום.
3
מבעירים גריל פחמים, וכשהגחלים לוהטות מניחים עליהן רשת נקייה ומשומנת.
4
צורבים את הבשר על הגריל כ-3 דקות מכל צד. הבשר ישחיר מהר בגלל חריכת תערובת התבלינים — וזה בסדר.
5
מגישים מייד לצד טחינה.