מתכון

חרוסת פרסית

המיוחד בחרוסת הפרסית הוא השילוב בין פירות מיובשים לטריים לקבלת טעם יוצא דופן

15,781 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2019
חרוסת פרסית של שפית דיאנה רחמני. צילום: אפיק גבאי
חרוסת פרסית של שפית דיאנה רחמני. צילום: אפיק גבאי

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

משרים את הצימוקים ואת התמרים המיובשים ביין למשך חצי שעה לפחות.

2

קולפים את הפירות הטריים וחותכים אותם גס. מעבירים את כל החומרים למעבד מזון, כולל היין מההשריה. טוחנים לקבלת עיסה לא חלקה לגמרי, המדמה טיט. טועמים ומתקנים תיבול.