מתכון

חריימה ברמונדי

דג הברמונדי עדין הטעם משתלב כאן במנת החריימה של סוף השבוע

44,778 בשלנים התעניינו במתכון זה
אפריל 2019
חריימה ברמונדי של שף לויה אליעזר. צילום וסטיילינג: הדס ניצן
חריימה ברמונדי של שף לויה אליעזר. צילום וסטיילינג: הדס ניצן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

יוצקים את השמן לתוך סיר שטוח ורחב. מכניסים את השום והפלפל החריף לסיר ומטגנים מספר דקות עד שהשמן מתחמם והשום מתחיל להזהיב.

2

מוסיפים את הפפריקה ורסק העגבניות ומערבבים היטב. מוסיפים את המים והכמון ומערבבים. מתבלים במעט מלח, מנמיכים את הלהבה ומבשלים על להבה נמוכה כחצי שעה.

3

טועמים את הרוטב ומתקנים תיבול (אפשר להוסיף מעט סוכר לאיזון החמיצות).

4

אם מעדיפים להוסיף חומוס מבושל, מוסיפים אותו בשלב זה לרוטב ומערבבים.

5

מכניסים את הפילטים של הדג לסיר כשהעור כלפי מטה, בשכבה אחת. מכסים את הסיר ומבשלים עוד 15 דקות.

6

קוצצים את הכוסברה ומוסיפים לסיר.

7

הגשה: מגישים מיד עם חלה טרייה.