החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
יוצקים את השמן לתוך סיר שטוח ורחב. מכניסים את השום והפלפל החריף לסיר ומטגנים מספר דקות עד שהשמן מתחמם והשום מתחיל להזהיב.
2
מוסיפים את הפפריקה ורסק העגבניות ומערבבים היטב. מוסיפים את המים והכמון ומערבבים. מתבלים במעט מלח, מנמיכים את הלהבה ומבשלים על להבה נמוכה כחצי שעה.
3
טועמים את הרוטב ומתקנים תיבול (אפשר להוסיף מעט סוכר לאיזון החמיצות).
4
אם מעדיפים להוסיף חומוס מבושל, מוסיפים אותו בשלב זה לרוטב ומערבבים.
5
מכניסים את הפילטים של הדג לסיר כשהעור כלפי מטה, בשכבה אחת. מכסים את הסיר ומבשלים עוד 15 דקות.
6
קוצצים את הכוסברה ומוסיפים לסיר.
7
הגשה: מגישים מיד עם חלה טרייה.