מתכון

חריימה דגים עם שלושה סוגי פלפלים

גם ילדים יכולים ליהנות מארוחת ביסטרו צרפתית. השף אמיר מרקוביץ' מכין ארוחה מעודנת עם מטעמים לכל הגילים

14,095 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2019
חריימה דגים עם שלושה סוגי פלפלים של שף אמיר מרקוביץ'. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: קרן ברק
חריימה דגים עם שלושה סוגי פלפלים של שף אמיר מרקוביץ'. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: קרן ברק

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים את השמן בסיר בינוני ומכניסים את רצועות הפלפלים לסיר. תוך ערבוב מוסיפים פפריקה, שום, צ'ילי, כמון, סוכר ורסק עגבניות.

2

מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ובפלפל, מערבבים ומכניסים את נתחי הדג פנימה.

3

מבשלים כחצי שעה על אש נמוכה עד שהרוטב הופך להיות סמיך.

להגשה

4

מניחים את נתח הדג בצלחת הגשה ומפזרים כוסברה קצוצה מעל.