החומרים טבלת מידות ומשקלות
למלית:
להברשה:
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מכינים את המלית:
2
מערבבים ריקוטה עם פסטו ותבלינים בקערה, טועמים ומתקנים תיבול. אפשר להכין יום מראש ולשמור במקרר.
ממלאים את הטארט ואופים:
3
מסמנים בעדינות (בלי לחרוץ) שוליים על מלבן הבצק ברוחב ½1 ס”מ בעזרת סכין. מורחים את המלית על הבצק מלבד השוליים, ומסדרים מעל את האספרגוסים (ראש לרגל). ממליחים, מפלפלים ומזלפים אותם בשמן זית. מברישים את שולי הבצק במעט חלמון טרוף.
4
אופים כ-30 דקות, עד שהטארט זהוב.