מתכון

טבולה מעושנת

הטעם המעושן מגיע מהחצילים השרופים, המעניקים לסלט הקלאסי טוויסט ייחודי

618 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2019
טבולה מעושנת של שף קובי בכר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג : דלית רוסו
טבולה מעושנת של שף קובי בכר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג : דלית רוסו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

משרים את שני סוגי ההבורגול במים פושרים במשך שעה ומסננים היטב.

2

שורפים את החצילים באש גלויה, קולפים, מסירים את הגרעינים ומניחים במסננת דקה להגרת הנוזלים. קוצצים לקוביות.

3

מערבבים את כל המרכיבים ומתבלים במלח, שמן זית ומיץ לימון.