כל הקונסטרוקציה עוברת צלייה בחמאה מזוקקת עד שהטוסט מזהיב ומקבל מרקם קראנצ’י משגע. כמה חושניות יכולה להיות בטוסט אחד, לא תמים בכלל.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
טורפים בקערה ביצים וחלב עד לקבלת בלילה אחידה. מוסיפים מלח.
2
מניחים קורנפלקס בקערה נוספת.
3
מניחים פרוסות גאודה ושינקן בין כל 2 פרוסות לחם כשהשינקן ממוקם בין שתי פרוסות הגבינה.
4
טובלים כל כריך בבלילת הביצים ומצפים בקורנפלקס משני הצדדים.
5
מחממים חמאה מזוקקת במחבת כך שנוצרת שכבת חמאה בעובי של כ-1/2 ס”מ.
6
מטגנים כל כריך במשך כ-3 דקות מכל צד עד שהוא מזהיב והגבינה נמסה. חותכים באלכסון ומגישים מיד.