אפשר להכין ללא השוקולד, אבל בעינינו הוא משדרג את הממתק פלאים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מרססים תבנית בספריי שמן
2
מרתיחים שמנת בסיר בינוני. מוסיפים סוכר, גלוקוזה ושוקולד ומבשלים תוך כדי ערבוב (כדי שלא יידבק לתחתית) על להבה בינונית עד שהתערובת מגיעה לטמפ’ של 120-117 מעלות.
3
יוצקים את התערובת לתבנית ומניחים לה להצטנן בטמפ’ החדר במשך 5-4 שעות.
4
חותכים את הטופי למלבנים בעזרת סכין גדול ומשומן קלות ועוטפים כל מלבן בצלופן (שלא יספגו לחות ולא יידבקו זה לזה). שומרים בקופסה אטומה עד חודש (בימים חמים מומלץ לשמור במקרר).