מתכון

טחינה-מיסו

במקום לתבל את הטחיניה במלח ולימון, מתבלים אותה במיסו שמעניק מליחו מורכבת, רמז לעישון ועומק טעמים מדהים

1,083 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2022
טחינת מיסו של עז תלם | צילום: נעם פריסמן | כלי קרמיקה: דורית פרוביזור | לוקיישן: חובת הלבבות
טחינת מיסו של עז תלם | צילום: נעם פריסמן | כלי קרמיקה: דורית פרוביזור | לוקיישן: חובת הלבבות

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים בקערה טחינה, מיסו ומים למשחה חלקה שאפשר לצקת.