מתכון

טירמיסו קוקוס בכוסות

השף-קונדיטורים עופר בן נתן ועומר קוצ'מן מעבירים טוויסט אוריינטלי על מאפי שבועות הקלאסיים

3,483 בשלנים התעניינו במתכון זה
טירמיסו קוקוס בכוסות של השף-קונדיטורים עופר בן נתן ועומר קוצ'מן. צילום: יהונתן גיסלר. סטיילינג: נועה שביט
טירמיסו קוקוס בכוסות של השף-קונדיטורים עופר בן נתן ועומר קוצ'מן. צילום: יהונתן גיסלר. סטיילינג: נועה שביט

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לקישוט

אופן ההכנה

1

מרככים את גבינת המסקרפונה במיקסר עם וו גיטרה ומוסיפים תוך כדי עיבוד את סירופ הקוקוס. מעבירים את המסקרפונה לקערה.

2

בקערת מיקסר מקציפים בעזרת וו הבלון את השמנת המתוקה והסוכר לקצף כמעט יציב. מקפלים את הקצפת שנוצרה בעדינות לתוך המסקרפונה עד לקבלת קרם חלק ואחיד.

3

טובלים 2 אצבעות עוגיות בישקוטי בתערובת הקפה ומניחים בתחתית הכוס.

4

מזלפים מקרם המסקרפונה על הבישקוטים.

5

חוזרים על הפעולה פעם נוספת ליצירת עוד שכבה ומקשטים בעזרת קקאו ושבבי קוקוס קלויים.