החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקישוט
אופן ההכנה
1
מרככים את גבינת המסקרפונה במיקסר עם וו גיטרה ומוסיפים תוך כדי עיבוד את סירופ הקוקוס. מעבירים את המסקרפונה לקערה.
2
בקערת מיקסר מקציפים בעזרת וו הבלון את השמנת המתוקה והסוכר לקצף כמעט יציב. מקפלים את הקצפת שנוצרה בעדינות לתוך המסקרפונה עד לקבלת קרם חלק ואחיד.
3
טובלים 2 אצבעות עוגיות בישקוטי בתערובת הקפה ומניחים בתחתית הכוס.
4
מזלפים מקרם המסקרפונה על הבישקוטים.
5
חוזרים על הפעולה פעם נוספת ליצירת עוד שכבה ומקשטים בעזרת קקאו ושבבי קוקוס קלויים.