מתכון

טראפלס תה ארל גריי

טראפלס שוקולדיים עם תוספת טעם מפתיעה בניחוח תה

פברואר 2019
טראפלס תה ארל גריי של הקונדיטור גל קזס. צילום: אייל ג'מילי, סטודיו Food־Foo. סטיילינג: שני הולצקר
טראפלס תה ארל גריי של הקונדיטור גל קזס. צילום: אייל ג'מילי, סטודיו Food־Foo. סטיילינג: שני הולצקר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

ממסים את שוקולד החלב.

2

מרתיחים 250 מ"ל שמנת מתוקה עם התה.

3

מסננים במסננת צפופה מאוד.

4

מוסיפים את יתרת השמנת ומרתיחים עם הסוכר.

5

טוחנים את השמנת והסוכר עם השוקולד המומס והחמאה בבלנדר או במוט בלנדר. יוצקים לתבנית.

6

מניחים את התבנית במקרר כשעה להתמצקות.

7

חותכים לקוביות ומצפים באבקת הסוכר.