מתכון

טרטור פלפלים

ריסוק הפלפלים עם יתר החומרים עוזר לטעמים להיטמע ביוגורט, שמרוויח גם גוון יפהפה

8,034 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2020
טרטור פלפלים של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: דניה ויינר. סטיילינג: דיאנה לינדר
טרטור פלפלים של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: דניה ויינר. סטיילינג: דיאנה לינדר

כמות הגבינה נתונה לשיקולכם לפי מידת הדומיננטיות שלה.

גיוונים:

  • אפשר להחליף את הפלפלים ב-250 גרם חציל קלוי טבעי או 350 גרם סלק או דלעת צלויים.
  • אפשר להשתמש גם בירקות טריים כמו מלפפון, קישוא או אפונה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

מרסקים את כל החומרים בבלנדר או במעבד מזון לקבלת מרק קרמי בגוון אפרסק. טועמים, מתקנים תיבול ומקררים לפחות 4 שעות לפני ההגשה.

2

מגישים קר מאוד עם זילוף של שמן זית ועלה בזיליקום לקישוט (אם רוצים).