כמות הגבינה נתונה לשיקולכם לפי מידת הדומיננטיות שלה.
גיוונים:
- אפשר להחליף את הפלפלים ב-250 גרם חציל קלוי טבעי או 350 גרם סלק או דלעת צלויים.
- אפשר להשתמש גם בירקות טריים כמו מלפפון, קישוא או אפונה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מרסקים את כל החומרים בבלנדר או במעבד מזון לקבלת מרק קרמי בגוון אפרסק. טועמים, מתקנים תיבול ומקררים לפחות 4 שעות לפני ההגשה.
2
מגישים קר מאוד עם זילוף של שמן זית ועלה בזיליקום לקישוט (אם רוצים).