מתכון

טרטר דג ים בקליפת לימון

מנה מרעננת של טרטר דג נא שמוגשת בתוך קליפות לימון (אפשר לגוון גם עם קליפות פסיפלורה או תפוז), שתעבוד מעולה כמנה ראשונה וגם בבראנץ'

5,584 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2023
טרטר דג ים בקליפת לימון של קייטרינג גרציא. (צילום: דניאל לילה)
טרטר דג ים בקליפת לימון של קייטרינג גרציא. (צילום: דניאל לילה)

זה גם יפה וגם מאפשר להחזיר את ה’כלים’ לטבע בסוף הארוחה. למראה מהוקצע חשוב לרוקן את קליפות הלימונים לגמרי.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

חומרים ל 8- מנות:

להגשה:

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל חומרי הטרטר מלבד הכוסברה ומניחים 10 דקות בטמפ’ החדר לכבישה קלה.

2

ממלאים את חצאי הלימונים, מפזרים מעל כוסברה ומגישים.