את הטונה אפשר להחליף בכל דג ים, רק הקפידו שיהיה טרי מאוד.
הכנה מראש: מכינים את הרוטב (וירג'ין מרי) ערב קודם ושומרים במקרר. בסמוך לארוחה מכינים את הטרטר (זה לוקח שתי דקות), מצלחתים ומגישים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לטרטר:
לווירג'ין מרי:
אופן ההכנה
1
מכינים וירג'ין מרי: טוחנים את כל החומרים במעבד מזון, מסננים ושומרים במקרר עד ההגשה.
2
בסמוך להגשה מכינים טרטר: מערבבים את כל חומרי הטרטר בקערה קטנה.
3
יוצקים רוטב לצלחת הגשה רחבה ושטוחה ובמרכז מניחים את הטרטר. מגישים מייד למרכז השולחן עם כפות לסועדים.
4
גיוון: להכנת רוטב "בלאדי מרי" מוסיפים לרוטב 50 מ"ל וודקה.