מתכון

טרטר טונה בווירג'ין מרי

הגרסה נטולת האלכוהול של קוקטייל העגבניות המפורסם, הופכת כאן לסלסה פיקנטית, המחמיאה מאוד לטעמו העדין של הדג הנא

1,260 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2019
טרטר טונה בווירג'ין מרי של שף עינב אזגורי. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו
טרטר טונה בווירג'ין מרי של שף עינב אזגורי. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו

את הטונה אפשר להחליף בכל דג ים, רק הקפידו שיהיה טרי מאוד.

הכנה מראש: מכינים את הרוטב (וירג'ין מרי) ערב קודם ושומרים במקרר. בסמוך לארוחה מכינים את הטרטר (זה לוקח שתי דקות), מצלחתים ומגישים.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לטרטר:

לווירג'ין מרי:

אופן ההכנה

1

מכינים וירג'ין מרי: טוחנים את כל החומרים במעבד מזון, מסננים ושומרים במקרר עד ההגשה.

2

בסמוך להגשה מכינים טרטר: מערבבים את כל חומרי הטרטר בקערה קטנה.

3

יוצקים רוטב לצלחת הגשה רחבה ושטוחה ובמרכז מניחים את הטרטר. מגישים מייד למרכז השולחן עם כפות לסועדים.

4

גיוון: להכנת רוטב "בלאדי מרי" מוסיפים לרוטב 50 מ"ל וודקה.