מתכון

טרטר טונה על ברוסקטה

שילוב המרקמים והטעמים הופך את המנה הקלילה הזאת למושלמת, בזכות דג טרי ונימוח שמונח על פרוסת בגט פריכה

30,779 בשלנים התעניינו במתכון זה
טרטר טונה על ברוסקטה של רביבה אפל ז"ל. צילום: רוני כנעני
טרטר טונה על ברוסקטה של רביבה אפל ז"ל. צילום: רוני כנעני

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מושחים את פרוסות הבגט בשמן זית וקולים בטוסטר או בתנור עד שהן משחימות.

2

מניחים בקערה פילה דג, אבוקדו, עגבנייה, בצל ירוק ופלפל ירוק ומערבבים בעדינות. מתבלים במלח ופלפל, יוצקים מיץ לימון ומערבבים. Ž

3

מניחים על כל פרוסה כ־2 כפות מהתערובת ומזלפים עוד קצת שמן זית.