מתכון טרטר טונה עם פפאיה וצ'ילי אם לא מצאתם פפאיה, נסו להשתמש במנגו או בנקטרינה — שניהם יחמיאו לדג 9,971 בשלנים התעניינו במתכון זה מאת מיכל מוזס מרץ 2020 טרטר טונה עם פפאיה וצ'ילי של מיכל מוזס. צילום: דן לב. סטיילינג: אוריה גבע 4 מנות 10 דקות קל מאוד כשר דגים Facebook PinterestEmailהדפסה 0שיתופים 12,353צפיות החומרים טבלת מידות ומשקלות 300 גרם פילה טונה אדומה טרי (ללא עור ועצמות) חתוך לקוביות קטנות פילה טונה אדומה 1/2 כוס קוביות פפאיה או מנגו בגודל 3/4 ס”מ קטנות פפאיה 1/2 אבוקדו חתוך לקוביות קטנות אבוקדו 1 כף רוטב סויה רוטב סויה 1 כף שמן זית או מיונז שמן זית מעט אבקת ווסאבי או צ’ילי יבש גרוס אבקת ווסאבי 1 כף עירית קצוצה דק עירית 1/2 כפית שורש ג'ינג'ר מגורר שורש ג'ינג'ר טיפות אחדות של שמן שומשום כהה שמן שומשום אופן ההכנה1 מערבבים את החומרים בקערה ומגישים מייד. קל מאוד כשר דגים דגים נאים טונה אדומה אוכל אסייתי מנות ראשונות אבוקדו טרטר