מתכון

טרטר סרטנים, שרימפס ואבטיח

את הטרטר מגישים בתוך גביעי גלידה, שמוסיפים לטעמי הים פריכות ומתיקות

699 בשלנים התעניינו במתכון זה
ספטמבר 2019
טרטר סרטנים, שרימפס ואבטיח של יחיאל זינו ואורי נבון. צילום: בן יוסטר. סטיילינג: דלית רוסו
טרטר סרטנים, שרימפס ואבטיח של יחיאל זינו ואורי נבון. צילום: בן יוסטר. סטיילינג: דלית רוסו

אם קשה לכם לאכול פירות ים נאים, אפשר לחלוט את בשר הסרטנים ולצלות קלות את השרימפס במחבת, רק קחו בחשבון שאחרי הבישול הבשר של פירות הים יידבק פחות טוב ויהיה קשה לעצב את הטרטר בתוך הגביעים. אפשר גם להחליף את פירות הים ב- 400 גרם תערובת של אינטיאס ופלמידה טריים.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה (לא חובה)

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל החומרים בקערה, טועמים ומתקנים תיבול.

2

מחלקים בין גביעי הגלידה ומגישים מייד.