מתכון

טרטר עגל עם טחינה, זיתים וזרעי עגבניות

הקלאסיקה הצרפתית בתחפושת מזרח תיכונית: את החלמון מחליפה טחינה ואת מקומם של הצלפים תופסים זיתים ועגבניות

987 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2020
טרטר עגל עם טחינה, זיתים וזרעי עגבניות של קובי בנדלק ועופר אלמליח. צילום: דן לב. סטיילינג: אוריה גבע
טרטר עגל עם טחינה, זיתים וזרעי עגבניות של קובי בנדלק ועופר אלמליח. צילום: דן לב. סטיילינג: אוריה גבע

הכנה מראש: מכינים את תערובת התיבול וקוצצים את הבשר. מאחדים בסמוך להגשה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לתערובת התיבול

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל חומרי תערובת התיבול למרקם אחיד, טועמים ומתקנים תיבול. התערובת צריכה להיות חמצמצה.

2

בסמוך להגשה מערבבים את הבשר עם התיבול לתערובת אחידה.