מתכון

טרטר פלמידה לבנה על קרם אבוקדו

מנת דגים משובח מבית היוצר של שף עלאא מוסא

2,671 בשלנים התעניינו במתכון זה
מאי 2019
טרטר פלמידה לבנה על קרם אבוקדו של שף עלאא מוסא. צילום: יפית בשבקין
טרטר פלמידה לבנה על קרם אבוקדו של שף עלאא מוסא. צילום: יפית בשבקין

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

לקרם

1

מכניסים אבוקדו אחד למעבד מזון עם מלח, פלפל לבן וקצת מיץ לימון. טוחנים למרקם חלק ומוסיפים את הלבנה. ממשיכים לטחון עד לקבלת קרם. לתוך הקרם מזליפים בהדרגה 2 כפות שמן זית.

לטרטר

2

חותכים אבוקדו אחד לקוביות קטנות, מערבבים עם קוביות הדג, עשבי התיבול, צנוברים ומיץ הלימון עד שהתערובת מוכנה.

להגשה

3

יוצקים את הקרם על הצלחת, ומעליו מסדרים את טרטר הפלמידה.