החומרים טבלת מידות ומשקלות
למרקחת תות:
לקרם גבינה:
לעיטור:
אופן ההכנה
מכינים מרקחת:
1
שמים בסיר את כל החומרים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 30 דקות לקבלת רוטב במרקם של ריבה דלילה. מערבבים מדי פעם.
מכינים קרם גבינה:
2
מערבלים גבינה לבנה, גבינת שמנת, סוכר, קליפת תפוז ותמצית וניל במיקסר עם וו גיטרה עד לאיחוד.
3
מקפלים את הקצפת לתוך קרם הגבינה ומעבירים לשקית זילוף. שומרים במקרר.
מרכיבים ומגישים:
4
מסדרים בכל צנצנת 2 כפות מרקחת תות ומעליה 5 מרנגים קטנים או מספר שברי מרנג גדולים. מזלפים קרם עד 3/4 גובה הצנצנות, מכסים בתותים טריים ומגישים מייד.