החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מניחים מסקרפונה ושמנת בקערת מיקסר ומקציפים במהירות בינונית.
2
אחרי כ-4 דקות, כשמתחילה להיווצר קצפת רכה, מוסיפים 4 כפות סילאן ושמן שומשום וממשיכים להקציף כ-4 דקות נוספות.
3
כשהקצפת כמעט יציבה לגמרי מוסיפים טחינה ומקציפים כמה שניות לאיחוד.
4
מניחים בכל קערית אישית כף נדיבה של מסקרפונה-חלבה, מפזרים מעל אגוזים ופירות ומעל שוב מסקרפונה ושוב אגוזים ופירות, וכך יוצרים שלוש שכבות (מסיימים בפירות).
5
מטפטפים מעט סילאן ומגישים.