מתכון

יוגורט לאבנה

יוגורט עשיר ומתובל שהולך טוב עם מנת הסביצ'ה המקומי, אבל יכול לשמש גם כמטבל או ממרח בכל ארוחה קיצית

1,692 בשלנים התעניינו במתכון זה
אפריל 2019
יוגורט לאבנה של שף תומר טל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו
יוגורט לאבנה של שף תומר טל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים את הבצלים עד שהם מזהיבים. מוסיפים את זרעי הכוסברה, מערבבים ומסירים מהאש. מצננים.

2

טורפים בקערה יוגורט עם לאבנה, מלח וקליפת לימון מגוררת. מוסיפים את הבצלים המתובלים, מערבבים ומתקנים תיבול.