המנה הזאת מסמלת את המעבר שלי לאנגליה ואת המפגש עם תרבות האוכל הבריטית. המתכון שלפניכם שייך לסבתא של אשתי, המתגוררת ביורקשייר.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־200 מעלות
2
יוצקים כף שמן בכל שקע בתבנית שקעים ומכניסים לתנור החם לכ־15 דקות.
3
טורפים היטב את שאר המרכיבים עד לקבלת תערובת חלקה. מוציאים את התבנית בזהירות מהתנור ויוצקים את התערובת אל השקעים במהירות (עד כיסוי מלא). ממשיכים לאפות ב־190 מעלות 20־25 דקות עד שהמאפה עולה מעל גובה התבנית ומשחים. מוציאים מהתנור, מצננים כ־10 דקות
4
ומחלצים בעדינות.