מתכון

כדורי שוקולד-חלבה

שוקולד וחלבה הם פשוט שידוך משמיים, ובמיטבם בתוך כדורי שוקולד ממזריים

12,187 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
כדורי שוקולד-חלבה. צילום: דניה ויינר, סגנון: רותם ניר
כדורי שוקולד-חלבה. צילום: דניה ויינר, סגנון: רותם ניר

שוקולד וחלבה הם פשוט שידוך משמיים. אחרי שתטעמו את כדורי השוקולד האלה, לא תרצו להכין יותר כדורי שוקולד “רגילים”.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לציפוי:

אופן ההכנה

1

ממיסים את שני סוגי השוקולד עם חמאה במיקרוגל או על אמבט מים חמים (ביין מארי) ומערבבים למשחה חלקה.

2

טוחנים ביסקוויטים במעבד מזון לפירורים ומעבירים לקערה.

3

מוסיפים חלבה, חלב ואת תערובת השוקולד ומערבבים לתערובת אחידה. מעבירים למקרר לשעתיים להתייצבות התערובת.

4

יוצרים כדורים בקוטר 3 ס”מ ומגלגלים בחלבה. שומרים במקרר.