מגישים עם רוטב קלאסי עדין של חמאת מרווה ארומטית ושפע גרנה פדנו. לאופן ההכנה, צפו בסרטון בסוף המתכון.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מחממים שמן זית במחבת ומקפיצים עלי תרד כמה שניות בלבד, עד שהם מתחילים להתכווץ. מצננים.
2
מערבבים בקערה גבינת תבור, גרנה פדנו, חלמון, אגוז מוסקט, קמח וסולת לתערובת אחידה. מוסיפים את התרד, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
3
מחלקים את הבצק ל־30 חלקים שווים ויוצרים כופתאות מוארכות.
4
מביאים לרתיחה שפע מים מומלחים בסיר גדול ורחב שוליים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים חצי מכמות הכופתאות 3 דקות, עד שהן מתחילות לצוף. מסננים אותן בעזרת כף מחוררת לקערה ומבשלים את יתר הכופתאות. מסננים.
5
מחממים חמאה במחבת, מוסיפים עלי מרווה ומיץ לימון, מערבבים ומבשלים כדקה.
6
יוצקים את רוטב החמאה על הכופתאות, מפזרים גבינת גרנה פדנו ומגישים.