החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב
אופן ההכנה
1
מפזרים מלח גס בתבנית, מניחים עליו את הסלקים ואופים במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש ל־150 מעלות.
2
מקלפים את הסלקים ופורסים דק.
3
מעבדים מעט את הגבינה במעבד מזון.
4
מניחים במרכז כל פרוסת סלק מעט מהגבינה ומכסים בפרוסה נוספת.
5
קורצים את הפרוסות לעיגולים בעזרת פורמה עגולה.
6
מערבבים את מרכיבי הרוטב ומתקנים תיבול.
7
מסדרים שלושה כיסנים בכל צלחת הגשה ומוזגים מעל מעט מהרוטב.