מתכון

כיסני סלק עם גבינה

השילוב בין סלק לגבינה תמיד עובד. במיוחד במתכון הפשוט והמדליק שסיפק לנו השף חיים טיבי

860 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
כיסני סלק עם גבינה של חיים טיבי. צילום: אנטולי מיכאלו
כיסני סלק עם גבינה של חיים טיבי. צילום: אנטולי מיכאלו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב

אופן ההכנה

1

מפזרים מלח גס בתבנית, מניחים עליו את הסלקים ואופים במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש ל־150 מעלות.

2

מקלפים את הסלקים ופורסים דק.

3

מעבדים מעט את הגבינה במעבד מזון.

4

מניחים במרכז כל פרוסת סלק מעט מהגבינה ומכסים בפרוסה נוספת.

5

קורצים את הפרוסות לעיגולים בעזרת פורמה עגולה.

6

מערבבים את מרכיבי הרוטב ומתקנים תיבול.

7

מסדרים שלושה כיסנים בכל צלחת הגשה ומוזגים מעל מעט מהרוטב.