מתכון

כרובית צהובה מטוגנת

שימו לב לפטנט: מתבלים את המים בהם מתבשלת הכרובית בכורכום וקארי, וזה משביח את הטעם וצובע אותה בצהוב עז

40,289 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2021
כרובית צהובה מטוגנת של שף אבי לוי (צילום: אילן נחום)
כרובית צהובה מטוגנת של שף אבי לוי (צילום: אילן נחום)

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לטיגון

אופן ההכנה

1

מביאים לרתיחה 4 ליטר מים בסיר. מוסיפים תבלינים ומערבבים. מוסיפים פרחי כרובית ומבשלים 10-8 דקות עד שהכרובית רכה אך עדיין יציבה. מסננים.

2

מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק. טובלים את פרחי הכרובית בביצים ומטגנים 8-7 דקות להזהבה יפה. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.

3

מגישים חמים או קר.