מתכון

כריך מטיאס כבוש

כריך פתוח שמשלב משחקים בין תוספות טריות ומרעננות לבין מטיאס כבוש עז טעם, וכל זה על פרוסת חלה שמנמנה

3,014 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
כריך מטיאס כבוש של אורי שפט צילום: בן יוסטר, סטיילינג: דלית רוסו
כריך מטיאס כבוש של אורי שפט צילום: בן יוסטר, סטיילינג: דלית רוסו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למטיאס כבוש

לטוויל שיפון (לא חובה)

אופן ההכנה

מכינים מטיאס כבוש

1

מערבבים את כל המרכיבים בקערה ומשרים במשך יום בטמפרטורת החדר.

מכינים טוויל שיפון

2

מחממים תנור ל־175 מעלות. מורחים חמאה או שמן זית על פרוסות הלחם, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 8־10 דקות עד שהלחם פריך.

מרכיבים את הכריך

3

מורחים את החמאה על פרוסות החלה. מסדרים את פרוסות המטיאס ומקשטים ביתר התוספות.