מתכון

כריך פטה צרפתי

השילוב בין פטה כבד לריבה מתוקה הוא קלאסיקה צרפתית, לכן אך טבעי היה לחבר לה לחם צרפתי איקוני

1,694 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוקטובר 2017
צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר
צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר

השילוב בין פטה כבד לריבה מתוקה הוא קלאסיקה צרפתית, לכן אך טבעי היה לחבר לה לחם צרפתי איקוני.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

חותכים את הבגט לשלושה חלקים וחוצים כל חלק לאורכו. מחממים מחבת פסים (ללא שמן) וקולים את הבגט (כשהחלק הרך כלפי מטה) עד שמתקבלים סימני חריכה יפים (אפשר גם בטוסטר). מניחים בכל כריך כמה עלי חסה סלנובה, 3-4 פרוסות נקניק פטה כבד אווז, מפזרים עירית ומורחים ריבה.

הצעת הגשה לאירוח: פורסים את הבגט לעיגולים, קולים במחבת או בתנור, מורחים בריבה, מניחים מעל את הפטה ומקשטים בעירית קצוצה.