החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מערבבים בקערית את החרדל והבירה, ומורחים על פרוסת הלחם.
2
מסדרים את עלי הסלנובה והבצל הכבוש.
3
מוסיפים את רצועות הקורנביף ואת תותי העץ ומכסים בפרוסה השנייה.
קורנביף הוא נקניק דל שומן יחסית המאפשר ליהנות מהטעם של נקניק אמיתי גם לשומרי הגזרה
מערבבים בקערית את החרדל והבירה, ומורחים על פרוסת הלחם.
מסדרים את עלי הסלנובה והבצל הכבוש.
מוסיפים את רצועות הקורנביף ואת תותי העץ ומכסים בפרוסה השנייה.