מתכון

כריך קורנביף מפולפל בחרדל ובירה עם תותי עץ לבנים

קורנביף הוא נקניק דל שומן יחסית המאפשר ליהנות מהטעם של נקניק אמיתי גם לשומרי הגזרה

אוגוסט 2019
כריך קורנביף מפולפל בחרדל ובירה לבנה עם תותי עץ לבנים של ניב כהן ומאיר עזר. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן
כריך קורנביף מפולפל בחרדל ובירה לבנה עם תותי עץ לבנים של ניב כהן ומאיר עזר. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים בקערית את החרדל והבירה, ומורחים על פרוסת הלחם.

2

מסדרים את עלי הסלנובה והבצל הכבוש.

3

מוסיפים את רצועות הקורנביף ואת תותי העץ ומכסים בפרוסה השנייה.