החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקציצות
לציפוי
לרוטב טרטר
להגשה
אופן ההכנה
1
מערבבים היטב את מרכיבי הקציצות עד קבלת תערובת אחידה. יוצרים מהתערובת קציצות במשקל של 30 גר' כל אחת.
2
טובלים את הקציצות בתערובת הביצים ומצפים בפנקו.
3
מטגנים את הקציצות בשמן עמוק או חצי עמוק עד שהן מזהיבות ומוציאים לנייר סופג.
4
מערבבים את מרכיבי רוטב הטרטר עד קבלת מרקם אחיד.
5
מחממים מעט את הלחמניות, חוצים ומורחים בהן בנדיבות מרוטב הטרטר. מסדרים את הירקות והקציצות ומגישים מיד.